Resim1

Azminin mükafatını alan kızım Sena’yı ve emeği geçen öğretmen ve okul idarecilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

  6. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimizin Teknoloji ve Tasarım dersinde oluşturduğu etkinlikleri sergileyerek, öğrencilerin gözlem, sorgulama, araştırma, değerlendirme ve yaratıcılık gibi zihinsel süreçleri aktif hale getirmek ve kendilerine olan güven duygularını geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Patent Enstitüsü arasında imzalanan protokol gereğince; 24-25 Mayıs 2013 tarihlerinde Ankara Ankamall AVM’ de “Şimdi Düşünme  Zamanı-Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğrenci Etkinlikleri Ulusal Sergisi” gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu sergide ilimizi temsil edecek eserleri seçmek üzere müdürlüğümüzde oluşturulan komisyona ilimizden toplam 17 okuldan 75 adet “Yapım Kuşağı” çalışması, 4 adet “Kurgu Kuşağı” çalışması ve 1 adet “Düzen Kuşağı” çalışması gelmiş olup; yapılan değerlendirme sonucunda seçilen Merkez Fatih İlk-Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Sena Nur AYDIN’ ın “Renk Değiştiren Duvar “ çalışması ve  merkez Atatürk İlkokulu7. sınıf öğrencisi Birsu Hilal YILDIRIM’ ın  “Tuz, Pipet, Ayran” çalışması 24-25 Mayıs 2013 tarihlerinde  Ankara Ankamall AVM’ de “Şimdi Düşünme  Zamanı-Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğrenci Etkinlikleri Ulusal Sergisi” nde ilimizi temsil etmiştir.

Kaynak:http://amasya.meb.gov.tr/www/simdi-dusunme-zamani-teknoloji-ve-tasarim-dersi-ogrenci-etkinlikleri-ulusal-sergisi/icerik/210

 

Bir cevap yazın